Zásady ochrany osobných údajov

 

Kto sme?

Adresa našej webovej stránky je: https://www.sirailgroup.com/

 

Používanie zozbieraných osobných údajov

 

komentáre

Keď zanecháte komentár na našich webových stránkach, údaje zadané vo formulári komentára, ale aj vaša IP adresa a používateľský agent vášho prehliadača sú zhromažďované, aby nám pomohli odhaliť nežiaduce komentáre.

Anonymizovaný kanál vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývanej aj hash) možno poslať službe Gravatar, aby ste zistili, či používate službu Gravatar. Klauzuly o ochrane osobných údajov služby Gravatar sú k dispozícii tu: https://automattic.com/privacy/. Po overení vášho komentára bude váš profilový obrázok viditeľný verejne vedľa vášho komentára.

 

médiá

Ak ste registrovaným užívateľom a nahráte obrázky na webovú stránku, odporúčame vám, aby ste sa vyhli nahraniu obrázkov obsahujúcich súradnice GPS EXIF. Návštevníci na vašich webových stránkach môžu sťahovať a extrahovať údaje o polohe z týchto obrázkov.

 

Kontaktné formuláre

Ak používate náš kontaktný formulár na kontaktovanie alebo získanie technických informácií, zhromažďujeme vaše meno, e-mail a telefónne číslo a obsah vašej správy len na komerčné účely. Vaše e-maily sa nepredávajú tretím stranám. Vaše e-maily sa uchovávajú v našich zabezpečených archívoch.

 

sušienky

 

Čo je súbor cookie?

Výraz „cookie“ zahŕňa niekoľko technológií, ktoré umožňujú vykonávať navigačné sledovanie alebo analýzu správania používateľa. Tieto technológie sú viacnásobné a neustále sa vyvíjajú. Existujú najmä cookies, tag, pixel, Javascript kód.

Cookie je malý textový súbor uložený prehliadačom počítača, tabletu alebo smartfónu, ktorý umožňuje uchovávať údaje používateľa, aby sa uľahčila navigácia a umožnili určité funkcie.

Ak odošlete komentár na našu stránku, budete požiadaný o uloženie mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookie. Je to len pre vaše pohodlie, takže nemusíte zadávať tieto informácie, ak neskôr uverejníte ďalší komentár. Platnosť týchto súborov cookie uplynie po jednom roku.

Ak máte účet a prihláste sa na túto stránku, vytvorí sa dočasný súbor cookie, aby ste zistili, či váš prehliadač prijíma súbory cookie. Neobsahuje osobné údaje a pri zatvorení prehliadača sa automaticky vymaže.

Keď sa prihlásite, nastavíme niekoľko súborov cookie na uloženie prihlasovacích údajov a predvolieb obrazovky. Životnosť prihlasovacieho súboru cookie je dva dni. Ak začiarknete možnosť „zapamätať si ma“, súbor cookie sa bude uchovávať dva týždne. Ak sa odhláste zo svojho účtu, prihlasovacie súbory cookie sa odstránia.

 

Ako zakázať súbory cookie?

Ďalšie informácie o tom, ako to urobiť, nájdete v pomocníkovi prehliadača.

Nastavenie súborov cookie na:

Internet Explorer ™: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Block-or-allow-cookies

Safari ™: http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/3.0/en/9277.htm

Chrome ™: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=sk&hlrm=sk&answer=95647

Firefox ™: http://support.mozilla.org/sk/kb/Activate%20and%20d%C3%A9sactiver%20les%20cookies

Opera ™: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html

Informácie môžete získať aj na internetovej stránke CNIL na adrese: www.cnil.fr

Vložený obsah z iných stránok

Články na tejto stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. Videá, obrázky, články …). Obsah vložený z iných stránok sa správa rovnakým spôsobom, ako keby návštevník navštívil túto inú lokalitu.

Tieto webové stránky môžu zhromažďovať údaje o vás, používať súbory cookie, vložiť nástroje na sledovanie tretej strany, sledovať vaše interakcie s týmito vloženými obsahmi, ak máte účet pripojený k svojej webovej stránke.

 

Štatistiky a merania publika

Google Analytics:
https://www.sirailgroup.com používa analytické služby Google Analytics, ktoré ponúka americká spoločnosť Google Inc., ktorá vám umožňuje vykonávať merania publika tým, že ponúka nástroj na počítanie návštevníkov a zobrazení stránok, zistiť, ako stránku navštevujú. Tieto súbory cookie sa ukladajú a čítajú v zariadení, keď používateľ pristupuje na webovú lokalitu, ktorá používa službu Google Analytics.
Zoznam použitých cookies nemusí byť vyčerpávajúci, môže sa tiež časom meniť.
Ak umiestnime nové cookies na iné účely, banner s informáciami o cookie sa znova objaví, keď sa vrátite, aby ste vás upozornili na použité cookies a ich účel.

Informácie vygenerované súborom cookie o vašom používaní webových stránok (vrátane vašej IP adresy, ktorá zodpovedá vašej polohe na internete) budú odoslané spoločnosti Google a uložené spoločnosťou Google na serveroch nachádzajúcich sa v Spojených štátoch. Spoločnosť Google použije tieto informácie na vyhodnotenie vášho používania webových stránok, na zostavenie správ o činnosti webových stránok pre prevádzkovateľov webových stránok a na poskytovanie ďalších služieb súvisiacich s činnosťou webových stránok a používaním webovej stránky. internet. Spoločnosť Google môže tieto informácie preniesť aj tretím stranám, pokiaľ to vyžaduje zákon alebo keď tieto tretie strany spracúvajú informácie v mene spoločnosti Google. Spoločnosť Google nebude spájať vašu adresu IP so žiadnymi inými údajmi spoločnosti Google.
Viac informácií o službe Google Analytics nájdete v podrobnostiach o súboroch cookie a Analytics a ich pravidlách ochrany osobných údajov pre službu Google Analytics.

 

Používanie a prenos vašich osobných údajov

 

Časy ukladania vašich údajov

Ak zanecháte komentár, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané donekonečna. Toto automaticky rozpozná a schváli nasledujúce komentáre namiesto ich ponechania vo fronte moderovania.

Pre užívateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich stránkach (ak je to možné), uchovávame aj osobné údaje uvedené v ich profile. Všetci používatelia si môžu svoje osobné údaje kedykoľvek prezerať, upravovať alebo odstraňovať (okrem ich používateľského mena). Správcovia stránok môžu tieto informácie tiež zobraziť a upraviť.

 

Práva, ktoré máte na svojich údajoch

Ak máte účet alebo ste zanechali komentáre na stránke, môžete požiadať o zaslanie súboru obsahujúceho všetky osobné údaje, ktoré o vás máme, vrátane tých, ktoré ste poskytli. Môžete tiež požiadať o vymazanie vašich osobných údajov. To nezohľadňuje údaje uložené z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

V súvislosti s vašimi osobnými údajmi máte nasledujúce práva, ktoré môžete uplatniť písomne ​​na poštovú adresu uvedenú v bode 1 alebo vyplnením formulára na našej webovej stránke https://www.sirailgroup.com/contact

 

Právo na prístup a oznamovanie údajov

Máte možnosť pristupovať k Osobným informáciám, ktoré sa vás týkajú.

Avšak z dôvodu povinnosti bezpečnosti a utajenia pri spracovaní osobných údajov, za ktoré je zodpovedný SOS RGPD, ste informovaní, že Vaša žiadosť bude spracovaná za predpokladu, že poskytnete dôkaz o svojej totožnosti, a to aj prostredníctvom produkcie. naskenovanie Vášho platného ID (ak to vyžaduje náš elektronický formulár) alebo podpísanú fotokópiu platného ID (v prípade písomnej žiadosti).

SOS RGPD vás informuje, že bude v prípade potreby oprávnená namietať proti jednoznačne urážlivým požiadavkám (podľa ich počtu, opakovaného alebo systematického charakteru).

Aby sme vám pomohli vo vašom procese, najmä ak si želáte uplatniť svoje právo na prístup prostredníctvom písomnej žiadosti na poštovú adresu uvedenú v bode 1, kliknutím na nasledujúci odkaz nájdete šablónu pošty vytvorenú používateľom. Národná komisia pre výpočtovú techniku ​​a slobodu („CNIL“).

www.cnil.fr/fr/modele/courrier/exercer-son-droit-dacces

 

Právo na opravu údajov

Podľa tohto práva vám zákon umožňuje požiadať o opravu, aktualizáciu, uzamknutie alebo vymazanie údajov, ktoré sa vás týkajú a ktoré môžu byť nepresné, nesprávne, neúplné alebo zastarané.

Môžete tiež stanoviť všeobecné a špecifické pokyny týkajúce sa osudu osobných údajov po vašej smrti. V tomto prípade dedičia zosnulého môžu žiadať, aby zvážili smrť svojho príbuzného a / alebo vykonali potrebné aktualizácie.

Aby sme vám pomohli vo vašom procese, najmä ak si želáte, na svoj vlastný účet alebo v mene jedného zo svojich príbuzných, vykonávať svoje právo na opravu prostredníctvom písomnej žiadosti na poštovú adresu uvedenú v bode 1 nájdete kliknutím na nasledujúci odkaz šablónu pošty vytvorenú CNIL.

www.cnil.fr/fr/modele/courrier/rectifier-des-donnees-inexactes-obsoletes-ou-perimees

 

Právo na námietku

Výkon tohto práva je možný len v jednej z dvoch situácií:

Ak je výkon tohto práva založený na legitímnych dôvodoch alebo ak je cieľom tohto práva zabrániť tomu, aby sa údaje zozbierané používali na obchodné účely prieskumu.

Aby sme vám pomohli vo vašom procese, najmä ak si želáte uplatniť svoje právo na námietky prostredníctvom písomnej žiadosti adresovanej na poštovú adresu uvedenú v bode 1, kliknutím na nasledujúci odkaz nájdete model pošty vypracovaný CNIL.

www.cnil.fr/fr/modele/courrier/supprimer-des-informations-vous-concernant-dun-site-internet

 

Ako chránime vaše údaje

Prijali sme technické a organizačné opatrenia na ochranu vašich údajov pred stratou, manipuláciou, neoprávneným prístupom atď. Neustále prispôsobujeme naše bezpečnostné opatrenia sledovaním pokroku a technologického vývoja. Webová stránka https://www.sirailgroup.com chráni vaše údaje pomocou šifrovania a certifikátu SSL.

Prenos vašich osobných údajov

Komentáre návštevníkov možno overiť pomocou automatizovanej služby zisťovania spamu.

 

Kontaktné informácie

SIRAIL

Street Park D Trans Aktivity

Ulica budúcnosti, 59154 Crespin

Pošty. contact@sirailgroup.com